Retourneren & Garantie


U kunt uw bestelling retour sturen volgens de daarvoor gelden retourvoorwaarden. Binnen de retourvoorwaarden maken wij onderscheid in de zichttermijn en de garantie op een door ons geleverd product.

100 dagen retourrecht

Volgens de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Dit wordt ook wel de zichttermijn of afkoelingsperiode genoemd.

Bij Sponsoruwclub.com hebben we de zichttermijn standaard verlengd naar maar liefst 100 dagen, dit betekent dat u het aangekochte product ongebruikt, in volledige nieuwstaat en in de originele verpakking binnen deze 100 dagen mag retourneren.

Garantie

Indien u een defect product heeft binnen de garantieperiode dan zal deze door Sponsoruwclub.com altijd kosteloos in behandeling genomen worden. De garantietermijn is in alle gevallen minimaal 1 jaar.

Retourneren & Verzendkosten

Retourneren kan altijd kosteloos, oftewel hiervoor hoeft u geen verzendkosten te betalen. Vraag een retourlabel aan en wij zullen deze naar u mailen.

Let op!
Zorg ervoor dat het te retourneren product netjes en stevig verpakt is. Beschadiging of vermissing als gevolg van een ondeugdelijke verpakking zijn volledig voor rekening van de verzender.